Ocky | SWEETLADYSOUL.SE
Ocky
maj 6th, 2012 7:59 e m / Helgäventyr, Mammabloggala 2012, Shopping / Kommentera?

Är hemma efter ett helt underbart dygn i Stockholm! Har träffat massa härliga människor och hittat nya spännande företag, kommer dela med mig lite i taget för annars kommer detta inlägg bli flera sidor långt och jag får sitta och skriva tills jag har skavsår på fingrarna.

Bild tagen av Annika Duckmark

I morse så satt vi ett härligt gäng tjejer vid frukosten, det var jag (no shit!) – EnglaMikaelaSofieEvelinaCatya och sist men absolut inte minst en av Sveriges vackraste kvinnor Annika Duckmark. Annika gav oss ett smakprov på hennes kollektion som hon tagit fram med idéen från sin son som inte kunde säga Hockey utan sa Ockey, 5:- av varje sålt plagg går till www.operationsmile.se  och jag uppskattar sånt när jag köper saker i vardagen. Ni hittar kläderna på www.brightbuy.se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentarer


  • maj 6, 2012 kl. 8:18 e m

    Mikaela skrev..

    Nadje, så himla roligt och träffa dig! Jag hoppas vi ses igen. Önskar dig en super fin kväll! Kram :)


  • Kommentera nedan!