Så blir du mer kreativ med pennfodralet

374-1

Jag har alltid varit kreativ. Ända sedan jag var liten kan jag minnas att jag ofta haft projekt där jag exempelvis skapar något från vad som för andra kan ha verkat som skräp. Det är helt enkelt kul att göra roliga saker. Som vuxen kan detta visa sig i att jag köper många anteckningsblock och gillar när det jag arbetar med inte bara är kul utan även inspirerande.

För mig är det enkelt. Om jag omger mig med fina saker så kommer jag också att ta ett större intresse i att göra ett bra jobb. Det kan gälla såväl i privatlivet som på mitt jobb. Det mesta handlar ju faktiskt om att ha rätt attityd för att resultatet ska bli bra och det får jag genom att se till att de små sakerna är så bra de bara kan vara. Så blir du mer kreativ med pennfodralet är en kul artikel jag läste en gång. Den visade mig hur jag kunde tänka för att känna inspiration även när jag helt enkelt inte hade någon större lust till det. Du kan klicka här för att köpa ett inspirerande pennfodral men även hitta andra kul produkter som kanske gör din dag lite roligare och lite mer produktiv.

Även anteckningsböcker är något jag alltid älskat. Då många när jag var liten satsade på dagböcker har jag alltid föredragit anteckningsböcker. Det finns ju många fördelar med dem så som jag ser det.

Fördelar med anteckningsböcker

  • De kommer i många färger och med roliga mönster. Med andra ord finns det stor chans att just du hittar en som passar din stil och inspirerar dig.
  • De är billiga! Jämfört med andra sätt att göra noteringar är ju anteckningsböcker perfekta eftersom man kan använda varenda liten yta för att skriva ned det man tänker på.

Du kan gå hit för att köpa en anteckningsbok som gör underverk och dessutom låta dig inspireras till vad mer du kan köpa för att få en trevlig stund på kontoret eller i ditt privatliv där du vill vara kreativ. Våga satsa på kul produkter helt enkelt så blir du mer kreativ med pennfodralet eller vad det nu kan vara som fångar ditt intresse och som passar in i ditt kontor.

Den som inte handlat på nätet så ofta kan ibland känna sig fundersam kring hur man ska tänka när man väljer butik. Det är ju inte så kul om man skulle råka handla från en butik som inte är seriös eller behandlar sina kunder väl. Som tur är finns det dock ett par saker man kan tänka på för att öka chansen för att ens köp ska bli bra.

Tänk på detta då du handlar online

  • Sätt en övre köpgräns för dig själv. Då blir det lättare att inte handla på sig mer än man behöver och därmed riskera sin ekonomiska situation. Gör upp en superenkel budget så att du har koll på sifforna. Be gärna någon om hjälp om du känner att du behöver stöd i hur du ska gå till väga för att skapa en fungerande budget. Det är väl värt det i längden.
  • Fråga kollegor eller vänner om råd och tips. Alla behöver den här typen av material så chansen är mycket stor att du kan få bra svar. Se bara till att fråga människor du har förtroende för så att du kan försäkra dig om att du kan lita på deras tips.
  • Kolla på nätet efter bra inspiration och tips på företag som är seriösa. Sök på så blir du mer kreativ med pennfodralet eller satsa på att kolla upp företagsnamnet på ett företag du är intresserad av att handla ifrån. Att ta del av rekommendationer och omdömen från tidigare kunder är alltid en bra ide’ för den som vill undvika tråkiga överraskningar. Se bara till att du läser på flera sidor för att försäkra dig om att du får en allsidig information.
  • Ställ frågor! Alla seriösa företag svarar gärna på det du undrar över. Läs också igenom villkoren för ditt köp ordentligt. Då slipper du tråkiga överraskningar i längden.

Medias rapportering om kontorsmaterial

374-2

Då och då går det att hitta tips i media om detta ämne så jag läser en del. Många produktioner börjar med en anteckningsbok. Hör mer i detta inslag från Sveriges Radio och se om det kan vara något som inspirerar dig till framtida stordåd.

Göteborgs-Posten rapporterar i denna artikel om hur du kan vara kreativ med ditt pennfodral och detta är definitivt en kul artikel för alla som funderat på hur de ska få in mer glädje i vardagen på jobbet eller där hemma.

Ta bättre beslut genom att vara väl påläst

Jag tycker att man ska läsa på om det man ska ta ett beslut kring. Då hittar man bäst produkter och blir med större sannolikhet nöjdare med det val man gjort. Man tjänar helt enkelt på det i längden.