Tjäna stora belopp som säljare

125-6-tjana-stora-belopp-som-saljare-1

Jag har verkligen ett drömyrke. Att jobba som säljare är helt enkelt det absolut bästa jag vet och jag skulle inte kunna tänka mig att ändra bana för allt i världen. Jag kom först in i branschen när jag hade gått ut gymnasiet och har fortsatt sedan dess. Dock är jag inte kvar på samma företag som jag startade på eftersom det finns många karriärmöjligheter för just oss säljare.

Att jobba som säljare

Jag började att jobba på ett relativt litet företag när jag först blev säljare. Det var inget aktivt val utan mer en väg framåt för att jag letade efter ett jobb. Att jobba på ett litet företag var dock bra på många sätt eftersom man fick mycket ansvar redan från start. Jag lärde mig mycket genom det.  Det gick inte lång tid innan jag också förstod vikten av att vara med i ett fackförbund. Du kan gå hit för att hitta ett fackförbund för säljare som kan ge dig rätt stöd och råd om du behöver det. Så som jag ser det behöver det inte handla om något riktigt allvarligt utan du kan fråga om det mesta som du funderar på. Intresserad av att få veta mer – läs mer på saljarnas.se och se om det kan vara något för dig.

Jag tycker det har många fördelar att gå med i ett fackförbund eller i allmänhet att det är smart att ha någon som kan företräda dig i ditt yrke. Här nedan hittar du några anledningar till varför.

Fördelar med att gå med i ett fackförbund

  • Du har någon som ser till att du får en lön du förtjänar i det jobb där du arbetar hårt. Dessutom ser de till att du får en löneutveckling som gör att det är värt det att fortsätta inom yrket. Du kan tjäna stora belopp som säljare, speciellt om du vet att du får det du bör få i form av lön.
  • Du har någon som har ditt bästa för ögonen i en konflikt med din arbetsgivare. Ibland det är detta precis vad som behövs för att du ska kunna lösa konflikten.
  • Du har en företrädare i den händelse ditt företag måste säga upp anställda och du riskerar att bli en av dem. Antingen får du ett riktigt bra avtal om du måste gå eller så har du till och med chansen att få stanna kvar. Jag har faktiskt varit i båda situationerna och tackar gudarna för att jag var medlem.

Media skriver ofta om fackförbund

125-6-tjana-stora-belopp-som-saljare-2

Media skriver av naturliga skäl ofta om just fackförbund. Detta är kanske inte så konstigt eftersom de flesta vuxna människor måste arbeta och därmed också vill ha en trygg situation på sitt jobb. Nyfiken på att läsa mer – i den här artikeln från Dagens Media läser du mer om hur ett fackförbund för säljare kan hjälpa dig som jobbar inom yrket. Vad du säljer spelar ingen roll, detta är en artikel som är smart att läsa för dig tycker jag. Expressen skriver här om hur du som säljare kan tjäna stora belopp om du vågar satsa helhjärtat på det du har en passion för. Det är ju trots allt det som säljyrket handlar om. För att lyckas måste man verkligen känna för produkten. Först då kan du tjäna stora belopp som säljare anser jag.

Jag önskar att jag vetat en hel del saker när jag först blev säljare. Att du kan tjäna stora belopp som säljare förstod jag snabbt men jag borde ha tagit reda på fler fakta kring just fackförbund, löner och liknande. Jag försöker nu lära så många som möjligt om vad man bör tänka på för att hitta det bästa fackförbundet inom just sitt område.

Mina tips för val av fackförbund

  • Fråga runt bland vänner och bekanta. Kanske har någon som jobbar inom din bransch några bra tips. Fråga gärna någon som jobbat ett tag som säljare eller vilket yrke det är du har för att försäkra dig om att rådet om vilket förbund du bör välja faktiskt kommer från någon som har erfarenhet.
  • Kolla priserna och jämför med vad du faktiskt får. Kostnaderna för att gå med kan variera. Kolla därför upp vart du får ut mest av dina pengar. Kanske kan ett dyrare förbund vara bättre om erbjuder mer. Det kan dock självklart vara tvärtom också.
  • Kolla upp alla fackförbund du är intresserad av på nätet. Genom att söka på deras namn kan du få omdömen och rekommendationer som lämnats av medlemmar. Dessa kan vara värdefulla att ta del av för alla som vill göra ett bra val.
  • Samla dina frågor och ställ dem direkt till förbundet. Du förtjänar att få bra och raka svar som medlem. Får du inte det bör du vända dig till någon annan istället. Det finns flera bra fackförbund och du bör välja det allra bästa för ditt yrke.
  • Läs igenom villkoren för ditt medlemskap. Då slipper du tråkiga överraskningar om något mot förmodan inte skulle gå som du önskar. Det är alltid bättre att ha alla fakta innan du går med. Be någon du har förtroende för att läsa igenom villkoren med dig om du känner dig tveksam. Två par ögon är alltid bättre än ett par tycker jag.

Att trivas på jobbet

125-6-tjana-stora-belopp-som-saljare-3

Människan lägger ned mycket tid på att arbeta så att välja ett yrke man trivs med tycker jag är bland det viktigaste om man önskar bli en lycklig människa. Detta är jag ett levande exempel på. Man kan tjäna stora belopp som säljare men även om det gäller ett annat yrke kan man applicera mitt tankesätt här tycker jag.

Jag är glad att valde det yrke jag har och jag är framförallt nöjd med att jag har hittat ett förbund som företräder mig på allra bästa sätt i olika situationer. Det gör nämligen att jag känner mig helt trygg i mitt yrke vilket innebär att jag kan ge allt, varje dag på jobbet. Detta skapar livskvalitet för mig och min familj.